Enjoy!

OUR EVENTS

LIVE MUSIC, SPORTS AND MORE

Listen!

LIVE MUSIC

Ned Kelly’s organiseert regelmatig live muziek. Met een biertje in de hand meezingen met bekende covers of lekker luisteren naar originele nummers van artiesten uit binnen- en buitenland? Goed plan! check voor de laatste planning onze events op Social Media.

Ben je zelf muzikant? We zijn altijd op zoek naar goede artiesten. Stuur ons een berichtje met je info en we kijken of we bij elkaar passen.

Cheer!

LIVE SPORTS

Met diverse schermen verspreid over de pub kun je vanuit ieder hoekje je favoriete sport volgen. Grote wedstrijden en F1 worden aangekondigd via onze Social Media kanalen en met geluid uitgezonden. Wil je graag iets zien wat daar niet bij staat? Geen probleem, neem even contact op of vraag het aan de bar en we zoeken het voor je op.

EVENTS

Een maandelijks terugkerend event is onze zeer populaire internationale pub quiz. Hiervoor kun je je inschrijven met een team van max. 5 personen en presentatie is in het Engels en Nederlands zodat iedereen mee kan doen. Check onze Social Media kanalen voor de volgende quiz, en een berichtje aan ons om je in te schrijven is voldoende. Dit is altijd een hele gezellige avond om aan mee te doen met je vrienden en de sfeer is geweldig.

Naast de maandelijkse quiz zijn er jaarlijkse evenementen zoals Klûnen in januari, Carnaval, Jazz festival tijdens Hemelvaart en we organiseren een Stout & Oyster event in oktober. Er is in Breda altijd wat te doen in de stad en door onze locatie op de Grote Markt zijn we de ideale plek om alles mee te krijgen.