Celebrate?

ARRANGEMENTEN

YOUR OWN PARTY

Taste

HIGH BEER

Heb je zin om lekker bij te kletsen met je vrienden terwijl je diverse heerlijke bieren en lekkere borrelhapjes krijgt voorgeschoteld? Dat kan tijdens onze high beer. Bij deze proeverij schenken we vier glazen speciaalbier van ongeveer 20cl. Hierbij volgt een uitleg van de bieren en word je getrakteerd op bijpassende hapjes om je bieren mee te complementeren.

Onze high beer is al te boeken vanaf 4 personen en bedraagt slechts €20,00 per persoon.

Celebrate

VERJAARDAG

Heb je een feestje te vieren en zoek je een geschikte locatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen je feestje verzorgen met en zonder eten of snacks, je mag de tent versieren en je playlist doorgeven. We kunnen er een besloten feest van maken, of juist niet zodat je lekker opgaat in de rest. We denken graag met je mee. Alles is mogelijk en we willen je overal bij helpen zodat jij vooral een topfeest hebt.

Neem vooral contact op om je wensen te bespreken en we regelen het voor je.

Celebrate

VRIJGEZELLENFEEST

Voor de vrijgezellenfeesten hebben we arrangementen voor een diner met je groep waarbij je gezellig bij elkaar zit aan grote tafels. We serveren naast onze reguliere drankkaart ook pitchers bier en buckets Corona.

Een echte uitdaging is onze ‘challenge burger’ die we alleen op verzoek maken. Zes mega hamburgers op een 7-lagen broodje met sla, tomaat, ui, kaas, spek en aussie saus t.w.v. €50. Eet jij deze in je eentje op binnen 30 minuten, dan is ie niet alleen helemaal gratis maar krijg je een erevermelding in onze ‘hall of fame’ om je avond helemaal in stijl vast te leggen voor het nageslacht. Wij kunnen ons geen beter bodempje bedenken voor een avond op stap!

Reserveren kan door ons een berichtje te sturen.

Celebrate

WERKJUBILEUM OF BEDRIJFSFEEST

Ben je een aantal jaren in dienst en betaalt jouw werkgever voor een feestje? Of zoekt jouw bedrijf een locatie voor een borrel of bedrijfsfeest?

Buiten het feit dat wij dan vinden dat je een hele fijne baas hebt, willen we je graag helpen dit te organiseren. Net zoals bij de verjaardagsfeesten kies je zelf hoe groot of hoe klein je dit wil aanpakken.

Neem contact op om je wensen te bespreken en wij regelen de rest.

Enjoy

PATHÉ FILMDINER BREDA

Een avondje uit naar Pathé Breda wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner bij Ned Kelly’s!

Geniet van onze heerlijke gerechten en bekijk daarna jouw favoriete film in de bioscoop. Wij serveren je een 3-gangen keuzemenu voor € 34,50, inclusief een bioscoopkaartje.

Reserveer een tafel via deze website, vermeld als opmerking ‘Pathé Filmdiner’ en geniet van een gezellige avond uit!