G'day mate!

ABOUT
NED KELLY's

AUSTRALIAN PUB & KITCHEN

Hungry?

BEERS & BITES

Welkom bij Ned Kelly’s! Ned Kelly’s is een Australian pub met authentiek interieur waardoor je je meteen ‘Down Under’ waant. Je kunt bij ons genieten van heerlijke (Aussie) bieren, wijnen en cocktails en zoals bij een echte pub hoort kun je bij ons ook terecht voor betaalbare eetcafé gerechten voor lunch en diner. ‘Good pubfood’ dus en natuurlijk serveren we ook snacks en borrelplanken voor tussendoor.

Damce. sing, cheer!

OUR EVENTS

We plannen regelmatig live muziek in de weekenden en alle populaire sporten zijn live te volgen op diverse schermen. Dat alles in de ‘laid back’ sfeer die zo kenmerkend is voor Australie.

Ben je op zoek naar een locatie om je feestje te vieren? Neem contact op! Bij ons kan alles: verjaardag, vrijgezellenfeest, jubileum, etc. We denken met je mee, regelen het voor je en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag hebt.

WIE WAS
NED KELLY

Edward “Ned” Kelly (Beveridge, december 1854 – Melbourne, 11 november 1880) was de bekendste bushranger van Australië en voor velen een volksheld vanwege zijn strijd tegen de koloniale autoriteiten.

Hij heeft uiteindelijk de strijd verloren en is terechtgesteld en ter dood veroordeeld. Nog steeds is hij in Australië en ver daarbuiten bekend. Zijn laatste woorden? ‘Such is life’. Dat relaxte komt dan vast weer van zijn Ierse roots..